top of page
Yazarın fotoğrafıDeneyimsel Eğitim Merkezi

İstanbul’da önemli ziyaretler gerçekleştirdik.

Geçtiğimiz hafta, Estonya'nın Võru bölgesinden gelen gençlik ve eğitim temsilcileriyle birlikte İstanbul’da önemli ziyaretler gerçekleştirdik. Deneyimsel öğrenme ve gençlik çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunduk.


📍 30 Eylül’de İstanbul Planlama Ajansı’nda, Estonyalı ve Türk gençlik çalışanlarıyla deneyimsel öğrenme üzerine atölye çalışmaları düzenledik. Farklı öğrenme stillerini ve deneyimsel eğitimin uygulamalarını tartıştık.


📍 1 Ekim’de TEV (Türk Eğitim Vakfı) ve TEGV’i (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) ziyaret ettik. Çocuklar ve gençler için yapılan projeler üzerine bilgi alışverişinde bulunduk.


📍 2 Ekim’de Uluslararası Mavi Hilal Vakfı’na gittik. Sosyal uyum çalışmaları ve gençlere yönelik destek atölyelerine katıldık.


📍 3 Ekim’de Habitat Facebook İstasyonu’nda, Habitat Vakfı’nın Türkiye genelindeki etkilerini ve projelerini inceledik. Ayrıca Marmara ve Medipol Üniversiteleri Deneyimsel Eğitim Kulüpleri ile bir araya gelerek gençlik çalışmalarının geleceğini tartıştık.


Her bir ziyaret, farklı yaklaşımları öğrenme ve iş birliği yapma fırsatı sundu. Estonya ve Türkiye arasındaki bu deneyim paylaşımı hepimize yeni bakış açıları kazandırdı.



3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

ความคิดเห็น


bottom of page